Lähiöiden kasvatti:

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. – Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden hallinnon juttujen varjoon. Onneksi on yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja talkooväkeäkin löytyy kiireessä. Haluan antaa määrätyt projektit ensisijaisesti tuoreiden freekkujen vastuulle, valvon varjossa assarin tuotantoa. Uskon vapauden tuovan harvinaista keskittymistä jolloin henkilön on helpompi osaamiseensa. Toivon tälle metodille tulevan kannatusta ja jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen, varsinkin kun saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuukauden päästä voin lukea tämän ja jatkaa eteenpäin ylpeänä uuden ajan yrityskehittäjänä. Vaihtuvat assarit pitävät huolen ettei skaala jumiudu paikoilleen ja asiakas on tyytyväinen valittuaan kestävän kehityksen tuotantoa samasta kylästä. – Kiitos kaikille vuosien saatossa opettajana toimijoille. Terveisin: Veli Eerikinharju / Stadin assari 

Julkaissut stadinassarit

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. -Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden juttujen varjoon. Onneksi saatu yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja apua löytyy kiireessä. Toivon tälle toiminnalle kannatusta jossa jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen varsinkin jos saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuuden ajan yrityskehittäjänä. Kiitos kaikille tukijoille vuosien saatossa, katsotaan miten toiminta kehittyy.

%d bloggers like this: