Jokainen tietää, miten estot pitää sietää… Kuka kieltää?

                                                                              -asia ilman sisältöä on tyhjä,  aihe ilman merkitystä on turha...
Ei kommentteja.

Graafisen alan opiskelija-vielä hyvin viaton haaveilija…

Tiedän että tämä sisältö koskee useimpia väliinputoajiksi kutsuttuja -He tyytyvät omaan leimaansa kunhan saavat olla rauhassa. Entäpä jos heiltä viedään se mahdollisuus? Pelätty linja on meitä edellä, odottamassa. Olisiko mahdollista käyttää entisien sukupolvien tapaa jossa työtaito siirtyy isältä pojalle ilman koulunpenkkiä.

-Tällä hetkellä näyttää asia olevan väitetyn demokraattisen maamme tulevaisuus josta päättävät meidän arvoihimme perustuvat virkamiehet. Kuinka osasimme näin nopeasti eksyä ja sokeutua? Vapaus valita on veteraaniemme perintöarvo. Olemme unohtaneet miten saimme sen, arvo on muuttunut katkeruudeksi. -Nyt elämme hetkeä kun saamme valita pelon ja vihan välillä, eikä kumpikaan yhdistä ihmisiä.

Jos yksilö ei usko pystyvänsä muuttamaan elämäänsä, mitä tapahtuu kun emme usko.     

Julkaissut stadinassarit

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. -Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden juttujen varjoon. Onneksi saatu yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja apua löytyy kiireessä. Toivon tälle toiminnalle kannatusta jossa jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen varsinkin jos saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuuden ajan yrityskehittäjänä. Kiitos kaikille tukijoille vuosien saatossa, katsotaan miten toiminta kehittyy.

%d bloggers like this: