Referenssit

Stadin assarien kehittämisestä on jo 15-vuotta, kaikki materiaali on pysynyt piilossa. Mediapankkimme on muistojen kassaholvi, totuuden nöyrä myöntäjä-ilman kulisseja. Jos haluat vapautua tulevaisuudessa, esittele aluksi itsesi: Kuka sä oikein olet? – nevahöörd susta!!!

Luo oma peilikuvasi
Ainoa tekijänoikeus

Logoja riittää, leiskoja löytyy…

Brandwiz / CEO – Marko Stenberg – Vammaisten työllisyyden puolesta.

Julkaissut stadinassarit

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. -Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden juttujen varjoon. Onneksi saatu yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja apua löytyy kiireessä. Toivon tälle toiminnalle kannatusta jossa jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen varsinkin jos saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuuden ajan yrityskehittäjänä. Kiitos kaikille tukijoille vuosien saatossa, katsotaan miten toiminta kehittyy.

%d bloggers like this: