Yrityksenne vastuu:

Meidät kasvatettiin uskomaan johonkin.-saimme vapauden ajatella

Lapsena meillä oli harrastus. -uskoimme taitoihimme

Koulussa oli se aine jossa oli hyvä.-erotuimme massasta

Opiskelu oli teoriaa tai osaamista. -saimme kunnianhimoa

Sen jälkeen elämä vei mukanaan tai pudotti pohjaan. -miksi hyväksymme sen?-.

Sinut on valittu 25 ihmisestä Lähiötyötoiminnan projektiimme. -Lue teksti rauhassa, olet jo listalla oman toiminnan ja kokemuksien ansiosta.

Yrityksemme toiminta keskittyy perusarvoihin joita vaalimme uusissa projekteissa, Pääkaupunkiseutu tarvitsee uudenlaista mentaliteettia joka ei jonota vaan antaa suuntaa. Tanskassa ja Norjassa nuoret voivat paremmin vaikka työttömyys ja väestö on paljon suurempi ongelma kuin suomessa. Olemme heidän silmissään passivis-aggressiivisia, erakoituneita ja mielenterveytemme on kohta kansantauti.

Toivomme ettet käytä sosiaalista mediaa tai katso TV:tä viikkoon vaan suunnittele kanssamme toimintasi markkinointi!

Parhaat projektit ovat radikaaleja. Meille mediassa esiintyminen on välttämätöntä noin 2 kuukauden ajan jotta voimme tiedottaa pääkaupungin keskuudessa.

-Lupaamme markkinoinnin ja median olevan tuloksellista ajankohtaisilla aiheilla. -Toimintamallit  ja PR noudattavat haluamaasi linjaa.     

Jos emme toteuta sopimusta kahdessa kuukaudessa ja tee siitä julkista olemme rikkoneet sopimusta, lupauksemme on yrityksen arvopohja-

-Voit valita mikä projekti aloitetaan seuraavaksi ja saat toimitusjohtajan kolmeksi kuukaudeksi etuineen. Toteuta toiminta tyylilläsi

Saat käyttöösi ammattilaiset kaikilta aloilta ja julkisuutta kaikista kanavista. Olemme  tukenasi loppuun asti.

-Mahdollinen jatkotoiminta on sinun vallassasi, olet silloin todistanut ettei mallimme johtaminen ole vaikeaa. —-ME tarvitsemme muutosta, kehittämistä, lähiörakkautta ja kovaa ääntä!

Terveisin:Veli Eerikinharju / Toimitusjohtaja

Julkaissut stadinassarit

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. -Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden juttujen varjoon. Onneksi saatu yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja apua löytyy kiireessä. Toivon tälle toiminnalle kannatusta jossa jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen varsinkin jos saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuuden ajan yrityskehittäjänä. Kiitos kaikille tukijoille vuosien saatossa, katsotaan miten toiminta kehittyy.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: