Yrityksenne vastuu:

Meidät kasvatettiin uskomaan johonkin.-saimme vapauden ajatella

Lapsena meillä oli harrastus. -uskoimme taitoihimme

Koulussa oli se aine jossa oli hyvä.-erotuimme massasta

Opiskelu oli teoriaa tai osaamista. -saimme kunnianhimoa

Sen jälkeen elämä vei mukanaan tai pudotti pohjaan. -miksi hyväksymme sen?-.

Sinut on valittu 25 ihmisestä Lähiötyötoiminnan projektiimme. -Lue teksti rauhassa, olet jo listalla oman toiminnan ja kokemuksien ansiosta.

Yrityksemme toiminta keskittyy perusarvoihin joita vaalimme uusissa projekteissa, Pääkaupunkiseutu tarvitsee uudenlaista mentaliteettia joka ei jonota vaan antaa suuntaa. Tanskassa ja Norjassa nuoret voivat paremmin vaikka työttömyys ja väestö on paljon suurempi ongelma kuin suomessa. Olemme heidän silmissään passivis-aggressiivisia, erakoituneita ja mielenterveytemme on kohta kansantauti.

Toivomme ettet käytä sosiaalista mediaa tai katso TV:tä viikkoon vaan suunnittele kanssamme toimintasi markkinointi!

Parhaat projektit ovat radikaaleja. Meille mediassa esiintyminen on välttämätöntä noin 2 kuukauden ajan jotta voimme tiedottaa pääkaupungin keskuudessa.

-Lupaamme markkinoinnin ja median olevan tuloksellista ajankohtaisilla aiheilla. -Toimintamallit  ja PR noudattavat haluamaasi linjaa.     

Jos emme toteuta sopimusta kahdessa kuukaudessa ja tee siitä julkista olemme rikkoneet sopimusta, lupauksemme on yrityksen arvopohja-

-Voit valita mikä projekti aloitetaan seuraavaksi ja saat toimitusjohtajan kolmeksi kuukaudeksi etuineen. Toteuta toiminta tyylilläsi

Saat käyttöösi ammattilaiset kaikilta aloilta ja julkisuutta kaikista kanavista. Olemme  tukenasi loppuun asti.

-Mahdollinen jatkotoiminta on sinun vallassasi, olet silloin todistanut ettei mallimme johtaminen ole vaikeaa. —-ME tarvitsemme muutosta, kehittämistä, lähiörakkautta ja kovaa ääntä!

Terveisin:Veli Eerikinharju / Toimitusjohtaja

Referenssit

Stadin assarien kehittämisestä on jo 15-vuotta, kaikki materiaali on pysynyt piilossa. Mediapankkimme on muistojen kassaholvi, totuuden nöyrä myöntäjä-ilman kulisseja. Jos haluat vapautua tulevaisuudessa, esittele aluksi itsesi: Kuka sä oikein olet? – nevahöörd susta!!!

Luo oma peilikuvasi
Ainoa tekijänoikeus

Logoja riittää, leiskoja löytyy…

Brandwiz / CEO – Marko Stenberg – Vammaisten työllisyyden puolesta.

Jokainen tietää, miten estot pitää sietää… Kuka kieltää?

                                                                              -asia ilman sisältöä on tyhjä,  aihe ilman merkitystä on turha...
Ei kommentteja.

Graafisen alan opiskelija-vielä hyvin viaton haaveilija…

Tiedän että tämä sisältö koskee useimpia väliinputoajiksi kutsuttuja -He tyytyvät omaan leimaansa kunhan saavat olla rauhassa. Entäpä jos heiltä viedään se mahdollisuus? Pelätty linja on meitä edellä, odottamassa. Olisiko mahdollista käyttää entisien sukupolvien tapaa jossa työtaito siirtyy isältä pojalle ilman koulunpenkkiä.

-Tällä hetkellä näyttää asia olevan väitetyn demokraattisen maamme tulevaisuus josta päättävät meidän arvoihimme perustuvat virkamiehet. Kuinka osasimme näin nopeasti eksyä ja sokeutua? Vapaus valita on veteraaniemme perintöarvo. Olemme unohtaneet miten saimme sen, arvo on muuttunut katkeruudeksi. -Nyt elämme hetkeä kun saamme valita pelon ja vihan välillä, eikä kumpikaan yhdistä ihmisiä.

Jos yksilö ei usko pystyvänsä muuttamaan elämäänsä, mitä tapahtuu kun emme usko.     

Lähiöiden kasvatti:

Perustin toiminimen jonka stragedia kehittyi kaupunkiaktivismin yhteydessä samanmielisten ystävien kanssa. – Tarkoitus oli keskittyä ulkoasuntoteuttajan tehtäviin mutta se jää nyt aina muiden hallinnon juttujen varjoon. Onneksi on yhteys moneen luovan tuottamisen edelläkävijään ja talkooväkeäkin löytyy kiireessä. Haluan antaa määrätyt projektit ensisijaisesti tuoreiden freekkujen vastuulle, valvon varjossa assarin tuotantoa. Uskon vapauden tuovan harvinaista keskittymistä jolloin henkilön on helpompi osaamiseensa. Toivon tälle metodille tulevan kannatusta ja jokainen toteuttaja uskaltaa aloittaa oman yrittämisen, varsinkin kun saamme päättäjiltä tukea ja helpotusta lakimuutoksilla. Parin kuukauden päästä voin lukea tämän ja jatkaa eteenpäin ylpeänä uuden ajan yrityskehittäjänä. Vaihtuvat assarit pitävät huolen ettei skaala jumiudu paikoilleen ja asiakas on tyytyväinen valittuaan kestävän kehityksen tuotantoa samasta kylästä. – Kiitos kaikille vuosien saatossa opettajana toimijoille. Terveisin: Veli Eerikinharju / Stadin assari